top of page

HAMMERMØLLENS FÆRDIGRETTER

 

Nu er det muligt at bestille kokkens lækre færdigretter til at tage med hjem- lige til at varme i ovnen, hver fredag frem til jul.

Pris 135,- pr kuvert.

 

7. nov. - Svinemørbrad i cremet svampe sauce med timian. Serveres med stegte kartofler og blandet salat med hjertesalat, grønne linser, syltet rødløg, fetaost og friske urter. 

 

14. nov. - Fyldt unghane bryst med rygeost, soltørret tomat og rosmarin. Servers med pasta penne i cremet basilikum sauce og tomat salat med radicchio , balsamico bagte løg, mozzarella ost og ristede pinjekerner. 

 

21. nov. - Beuf bourgeoise med tykkam, bacon, svampe og rodfrugter. Serveres med cremet kartoffelmos og salat med spidskål, bagte cherrytomater, persille pesto, ristede græskar kerner og spirer. 

 

28. nov. - Forlorenhare med løg og timian bacon på toppen, serveres med kartofler i frisk persille, brun  sauce og blandet grøn salat med mormor dressing og rugbrødscroutoner. 

 

5. dec. - Marinerede Svinekotelet på ben af frilandsgris serveres med flødebagte kartofler og rodfrugter med timian og citron skal serveres med salat af grønne linser, grillet grøntsager friske urter og senneps vinaigrette. 

 

12. dec. - Stegt andebryst med kogte kartofler, hjemmesyltet rødkål og andesauce serveres med rosenkålssalat med endive  timian, honning, citronskal og ristede hasselnødder. 

 

19. dec. - Italienske kødboller af kalvekød med rosmarin og hvidløg i cremet tomat sauce og persille. Serveres med pasta penne i hjemmelavet basilikums pesto og Cæsar salat med hjertesalat, røde linser, cæsar dressing, brød croutoner og parmesan flager. 

Du bestiller på kontakt@cafeenpaahammermoellen.dk eller telefon 49401765 senest tirsdagen inden den pågældende fredag du ønsker at bestille. 

 

Afhentning af færdigretterne sker fredag fra 15-17.30

 

Obs. Når du har bestilt dine færdigretter er den bindende og vi vil opkræve kuverternes pris.

bottom of page