top of page
IMG_6661.heic

 

KOMMENDE ARRANGEMENTER FOR 2024

PINSEFEST / D.18 MAJ

FREDAGSBAR / 

Skovbaren er atter åbnen! Kom forbi og få et glas bobler, vin, øl eller en af vores lækre drinks! 

FREDAG D.31 MAJ / FÆLLESMIDDAG, LIVEMUSIK OG FREDAGSBAR I EN!

Sommerjazz med "Some Handsome Men"

 

Tilmeldning sker via mail kontakt@cafeenpaahammermoellen.dk
eller telefon 49401765

Vi starter kl 17.30 med en velkomstdrink
Kl 18. sætter vi os til bords med sommerfavoritter som culottesteg, bønnesalat med feta, smørstegte kartofler med friske urter, lækre sommersalater med friske bær og kokos og ikke mindst rødvinssovs …rigeligt af sovs!

Kl 19.45 åbner vores fredags skovbar for alle og der fyres op for svingende jazz! De skønne musikere der gæster fredagsbaren er ”Some Handsome Men” og har alle mange års erfaring med at spille på den danske jazzscene. Samtidigt har de hver især (og sammen) interesseret sig for bl. a. brasiliansk og afrikansk musik og fri improvisation. 
I ”Some Handsome Men” smelter alle disse musikalske retninger og inspirationer sammen til et sammenhængende udtryk, hvor der lægges vægt på at få musikken til at leve gennem et råt svingende groove, der udbygges og tages i forskellige og uforudsigelige retninger gennem fælles improvisationer. Forvent at komme til at høre en heftig og overraskende blanding af latin, afro, og jazz.

Kl 22 lukker vi ned og lader skoven falde til ro

Man skal reservere plads på forhånd. Vi sidder udenfor, så den omkringliggende natur kan nydes i sit fulde – tag derfor tøj på efter vejret. 
Pris per person: 199,- (børn u. 12: 100,- og har du et barn på 3 eller derunder, så spiser de med helt gratis). Ved for få tilmeldinger eller regnvejr, bliver vi nødt til at aflyse - så tag endelig naboen med under armen.

FÆLLESMIDDAGE / Kom og vær med, når vi deler brød ved fælles borde. Enkel og god mad - uden dikkedarer. Kom kl 17.30. så servere vi maden ca. kl 18.00, når alle har fået drikkevarer. Man skal reservere plads på forhånd. 

Ved for få tilmeldinger, bliver vi nødt til at aflyse - så tag endelig naboen med under armen.

Næste fællesmiddag afholdes:

FREDAG D.31 MAJ / Culottesteg, bønnesalat med feta, smørstegte kartofler med friske urter, lækre sommersalater med friske bær og kokos og ikke mindst rødvinssovs!

199,- / børn under 12år 100,-

Bestil plads på 49401765

Følg os på:

ARRANGEMENTER

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page