top of page
IMG_7762.heic

SELSKABSMENU

Selskabsmenuen kan kun bestilles ved selskaber udenfor vores normale åbningstid.

Menuen kan strikkes sammen ud fra dine ønsker, men vi er naturligvis behjælpelige med sparring og rådgivning.

SOMMER 2024

SELSKABSTILBUD:
2 slags kød – 3 forskellige slags tilbehør samt 1 type sauce med foccaciabrød

460,-/person

 

 

 

Forretter 125,-/person

  • Lyn grillet tun med frisk salsa af mango, avocado, syltet løg, krydderurter og lime mayonnaise toppet med ristede hasselnødder.

  • Rørt kalvetatar med trøffel mayo, parmesan flager, sprød crouton og Frisee salat

  • Rejesalat med friske asparges og ærter, Rørt med dild og cremefraiche. Serveres med grillet surdejs

    brød.

 

Kød 130,-/person

  • Rosa stegt kalvekød serveres med topping af let syltet sommer grønt i estragon vinaigrette.

  • Stegt ribeye med havsalt, olivenolie og grillet citron.

  • Stegt dansk kylling med marinade af rosmarin og hvidløg toppes med ristede mandler i varme

    krydderier.

  • Bagt hvid fisk med lun vinaigrette, kapers, skalotteløg, friske krydderurter og frisee salat.

  • Hel side bagt laks med rosenpeber, bagte fennikel med urter og salsa af friske æbler og dild.

Tilbehør 60,-/person

  • Salat med lilla spidskål, pære, agurk, blåbær og dild, vendt i syrlig senneps vinaigrette.

  • Tomat salat med variation af tomater, rødløg, bøffel mozzarella, basilikums olie og ristede pinje kerner.

  • Blandet salater med friske jordbær og blåbær, råsyltet skalotteløg og mormor dressing.

  • Bønnesalat med haricot vert, fermenteret chili dressing, fetaost, rødløg og ristede mandler.

  • Orzo (pasta) med hjemmelavet pesto, langtidsbagte tomater og parmesan flager.

  • Kartoffelsalat med rørt cremefraiche, persille, purløg og dild.

  • Smør stegte kartofler med masser af friske urter og citron skal.

  • Flødebagte kartofler med forårsløg, timian, hvidløg og Vesterhavs ost.
     

Sauce 55,-/person

Alle saucer er inkl. hjemmebagt foccacia brød

  • Rødvinssauce med frisk tomat concasse og estragon.

  • Pebersauce med Madagaskar peber.

  • Kold tatar sauce med friske urter, kapers og citron.

Dessert 100,-/person

  • Vanilje parfait med rabarber consommé, marinerede jordbær og ristet kokos.

  •  Hindbær tiramisu med marscapone creme, citron og lady fingers.

bottom of page