top of page
IMG_7762.heic

SELSKABSMENU

Kun ved forudbestilling.

Menuen kan strikkes sammen ud fra dine ønsker, men vi er naturligvis behjælpelige med sparring og rådgivning.

EFTERÅRET 2023

Forretter 95,-/person

• Røget laks med urtecreme, crudite af radiser, ristede hasselnødder og ærteskud

• Nordisk Ceviche af torsk med æbler, chili, saltet agurk, dild mayo og karse

• Rørt kalve tatar med trøffel mayo, frisee, crouton og parmesan flager

Kød 145,-/person

 

• Rødvin braiseret oksetykkam med perleløg og persillerod på toppen syltet gulerødder og persille pesto

• Helstegt kalveculotte med bagte tomater i rosmarin serveres med aromatisk pebersauce

• Langtidsstegt svinenakke med skysauce og gremolata af persille, hvidløg, nødder og citronskal på toppen

Grønt 75,-/person

 

• Salat af hvidløgs stegte Lammefjords gulerødder med estragon vinaigrette og vilde urter

• Svampe frikasse med cremefraiche, persille og citronskal

• Grillet spidskål med langtidsbagte tomater, vesterhavsost og timian

• Knuste kartofler med brunet smør, kapers, dild og syltet løg

• Fransk løgtærte med karamelliserede løg, gruyereost og syrlig salat

Dessert 75,-/person

• Blomme trifli med portvins bagte blommer, vanilje creme og makroner.

• Hjemmelavet citronfromage med knas.

• Chokolade fondant med vanilje parfait, syltet ribs, ristede mandler og brændt hvid chokolade.

bottom of page