top of page
IMG_7762.heic

SELSKABSMENU

Selskabsmenuen kan kun bestilles ved selskaber udenfor vores normale åbningstid.

​

Menuen kan strikkes sammen ud fra dine ønsker, men vi er naturligvis behjælpelige med sparring og rådgivning.

​

​

 2025

SELSKABSTILBUD:
2 slags kød – 3 forskellige slags tilbehør samt 1 type sauce med foccaciabrød

460,-/person

 

 

 

Forretter 125,-/person​

  • Lyn grillet tun med frisk salsa af mango, avocado, syltet løg, krydderurter og lime mayonnaise toppet med ristede hasselnødder.

  • Rørt kalvetatar med trøffel mayo, parmesan flager, sprød crouton og Frisee salat

  • Rejesalat med friske asparges og ærter, Rørt med dild og cremefraiche. Serveres med grillet surdejs

    brød.

 

Kød 130,-/person

  • Rosa stegt kalvekød serveres med topping af let syltet sommer grønt i estragon vinaigrette.

  • Stegt ribeye med havsalt, olivenolie og grillet citron.

  • Stegt dansk kylling med marinade af rosmarin og hvidløg toppes med ristede mandler i varme

    krydderier.

  • Bagt hvid fisk med lun vinaigrette, kapers, skalotteløg, friske krydderurter og frisee salat.

  • Hel side bagt laks med rosenpeber, bagte fennikel med urter og salsa af friske æbler og dild.

​

Tilbehør 60,-/person

  • Salat med lilla spidskÃ¥l, pære, agurk, blÃ¥bær og dild, vendt i syrlig senneps vinaigrette.

  • Tomat salat med variation af tomater, rødløg, bøffel mozzarella, basilikums olie og ristede pinje kerner.

  • Blandet salater med friske jordbær og blÃ¥bær, rÃ¥syltet skalotteløg og mormor dressing.

  • Bønnesalat med haricot vert, fermenteret chili dressing, fetaost, rødløg og ristede mandler.

  • Orzo (pasta) med hjemmelavet pesto, langtidsbagte tomater og parmesan flager.

  • Kartoffelsalat med rørt cremefraiche, persille, purløg og dild.

  • Smør stegte kartofler med masser af friske urter og citron skal.

  • Flødebagte kartofler med forÃ¥rsløg, timian, hvidløg og Vesterhavs ost.
     

Sauce 55,-/person

Alle saucer er inkl. hjemmebagt foccacia brød

​

  • Rødvinssauce med frisk tomat concasse og estragon.

  • Pebersauce med Madagaskar peber.

  • Kold tatar sauce med friske urter, kapers og citron.

​

​

Dessert 100,-/person

  • Vanilje parfait med rabarber consommé, marinerede jordbær og ristet kokos.

  •  Hindbær tiramisu med marscapone creme, citron og lady fingers.

bottom of page