
SELSKABSMENU
Selskabsmenuen kan kun bestilles ved selskaber udenfor vores normale åbningstid.
Menuen kan strikkes sammen ud fra dine ønsker, men vi er naturligvis behjælpelige med sparring og rådgivning.
2025
SELSKABSTILBUD:
2 slags kød – 3 forskellige slags tilbehør samt 1 type sauce med foccaciabrød
460,-/person
Forretter 125,-/person
-
Lyn grillet tun med frisk salsa af mango, avocado, syltet løg, krydderurter og lime mayonnaise toppet med ristede hasselnødder.
-
Rørt kalvetatar med trøffel mayo, parmesan flager, sprød crouton og Frisee salat
-
Rejesalat med friske asparges og ærter, Rørt med dild og cremefraiche. Serveres med grillet surdejs
brød.
Kød 130,-/person
-
Rosa stegt kalvekød serveres med topping af let syltet sommer grønt i estragon vinaigrette.
-
Stegt ribeye med havsalt, olivenolie og grillet citron.
-
Stegt dansk kylling med marinade af rosmarin og hvidløg toppes med ristede mandler i varme
krydderier.
-
Bagt hvid fisk med lun vinaigrette, kapers, skalotteløg, friske krydderurter og frisee salat.
-
Hel side bagt laks med rosenpeber, bagte fennikel med urter og salsa af friske æbler og dild.
Tilbehør 60,-/person
-
Salat med lilla spidskål, pære, agurk, blåbær og dild, vendt i syrlig senneps vinaigrette.
-
Tomat salat med variation af tomater, rødløg, bøffel mozzarella, basilikums olie og ristede pinje kerner.
-
Blandet salater med friske jordbær og blåbær, råsyltet skalotteløg og mormor dressing.
-
Bønnesalat med haricot vert, fermenteret chili dressing, fetaost, rødløg og ristede mandler.
-
Orzo (pasta) med hjemmelavet pesto, langtidsbagte tomater og parmesan flager.
-
Kartoffelsalat med rørt cremefraiche, persille, purløg og dild.
-
Smør stegte kartofler med masser af friske urter og citron skal.
-
Flødebagte kartofler med forårsløg, timian, hvidløg og Vesterhavs ost.
Sauce 55,-/person
Alle saucer er inkl. hjemmebagt foccacia brød
-
Rødvinssauce med frisk tomat concasse og estragon.
-
Pebersauce med Madagaskar peber.
-
Kold tatar sauce med friske urter, kapers og citron.
Dessert 100,-/person
-
Vanilje parfait med rabarber consommé, marinerede jordbær og ristet kokos.
-
Hindbær tiramisu med marscapone creme, citron og lady fingers.