
SELSKABSMENU
Kun ved forudbestilling.
Menuen kan strikkes sammen ud fra dine ønsker, men vi er naturligvis behjælpelige med sparring og rådgivning.
EFTERÅRET 2023
Forretter 95,-/person
• Røget laks med urtecreme, crudite af radiser, ristede hasselnødder og ærteskud
• Nordisk Ceviche af torsk med æbler, chili, saltet agurk, dild mayo og karse
• Rørt kalve tatar med trøffel mayo, frisee, crouton og parmesan flager
Kød 145,-/person
• Rødvin braiseret oksetykkam med perleløg og persillerod på toppen syltet gulerødder og persille pesto
• Helstegt kalveculotte med bagte tomater i rosmarin serveres med aromatisk pebersauce
• Langtidsstegt svinenakke med skysauce og gremolata af persille, hvidløg, nødder og citronskal på toppen
Grønt 75,-/person
• Salat af hvidløgs stegte Lammefjords gulerødder med estragon vinaigrette og vilde urter
• Svampe frikasse med cremefraiche, persille og citronskal
• Grillet spidskål med langtidsbagte tomater, vesterhavsost og timian
• Knuste kartofler med brunet smør, kapers, dild og syltet løg
• Fransk løgtærte med karamelliserede løg, gruyereost og syrlig salat
Dessert 75,-/person
• Blomme trifli med portvins bagte blommer, vanilje creme og makroner.
• Hjemmelavet citronfromage med knas.
• Chokolade fondant med vanilje parfait, syltet ribs, ristede mandler og brændt hvid chokolade.