top of page
Billede af Luisa Brimble

Kok til Cafeen på Hammermøllen

Vi søger en 32 timers kok til områdets måske mest natursmukke cafe. Stillingen er fastansættelse.   

  • Facebook
  • Instagram

Jobbet

Hvem er vi:
Cafeen på Hammermøllen ligger i Hellebæk i de historiske museumslokaler på Hammermøllen. Hver dag serverer vi smørrebrød og kager til de besøgende gæster. I weekenderne har vi vores populære morgenbordsbuffet. Som kok bliver man ansvarlig for både menu og indkøb i samråd med ejerne. Derudover har vi nogle gange om måneden aftenselskaber, som vores egne fællesmiddage eller selskaber som fødselsdage, firmaer og konfirmationer. Der vil være rig mulighed for at være kreativ og prøve sig selv af.

Timerne ligger som udgangspunkt hver dag i tidsrummet mellem kl. 8.30 og 16.00 inkl. weekender. Derudover vil der være enkelte aftenselskaber i løbet af hver måned. Ugens syv dage deles mellem kokken og en køkkenmedarbejder.

Vi er et lille nystartet team, med stor fokus på gode kunde oplevelser og at man aldrig må glemme hyggen.

Vi søger:

  • En selvstændig kok, der er stærk til både at sætte systemer op for et lille, men effektivt køkken og kan lide at lave både smørrebrød og selskabsmenuer.

  • Du skal kunne sikre hurtig anretning af smørrebrød på bestilling, hvor kvaliteten og stoltheden kan ses i alle serveringer.

  • Der kan sammensætte en lille menu med tanke for madspild, effektivitet og små tvist der overrasker gæsterne. Men vigtigst af alt, skal maden altid smage godt.

  • Kan følge rutiner, så alle gæster oplever samme udseende og kvalitet i maden.

  • Om du har stor køkkenerfaring eller ej er ikke så vigtigt. Det vigtigste er at du har gå-på-mod og vilje til at gøre kunderne glade.

  • Du skal i samarbejde med køkkenmedarbejderen og disk personalet sikrer, at køkkenet hver dag er klar til servering af frokost og kager. Det betyder både klargøring, opbakning, anretning samt rengøring af køkkenet.  

  • Du bidrager til den gode stemning på stedet gennem dit naturlige gode humør. Ligesom at vi alle hjælper hinanden, når det kræves.

 
Der er tale om en fastansættelse på 32 timer per uge.  

Ansøg

Uanset dit køn, alder eller etnisk baggrund vil vi rigtig gerne høre fra dig – hvis du ønsker at blive en del af Cafeen på Hammermøllen. Vi glæder os til at byde den helt rigtige velkommen i vores lille familie. Send din ansøgning og CV allerede i dag, da vi holder løbende samtaler.

bottom of page